Contact

Contact

1 + 2 =

Jofke uit de verf

Aanmelden nieuwsbrief

Volg Jofke

Open Atelier

Zaterdag 2 september 2023 houdt Jofke van 10.00-15.00u Open Atelier. Je kunt dan een kijkje komen nemen in het sfeervolle atelier en de finissage van gastexposant Kristel Peijnenborg bezoeken.
Kijk op www.Jofke.nl voor meer informatie over al haar initiatieven, zoals teken- en schildercursussen en haar werk voor en met blinde mensen. Hier kun je vandaag ook mee kennismaken.

Telefoonnummer atelier: 06- 39826286.
Bereikbaarheid atelier:

Taxi’s
Vertel eventuele taxicentrales dat je bij Studio Xplo moet zijn. Er zijn namelijk verschillende panden op het terrein. Als je de poort inrijdt is dat het gebouw direct aan de linkerkant. Wanneer we geopend zijn, staat het schoolbord bij de voordeur. Rechts van de deur zit de bel van Studio Xplo.

OV
Stadsbus 6 (richting Noord-Heikant) stopt bij halte Jac van Vollenhovenstraat op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Terug naar het station ga je met stadsbus 6 (richting Centraal Station) vanaf de halte aan de overkant op de Jac van Vollenhovenstraat.

Fiets
Vanuit de richting Ringbaan Oost steek je tegenover de Petrus Loosjesstraat de Lovense Kanaaldijk over en dan ga je via het bruggetje bij de Centaurusweg het kanaal over naar de Jac. Van Vollenhovenstraat. Meteen voorbij de sportvelden en voor de Cobbenhage MAVO ga je rechts de Gershwinstraat in.

Auto
Rijd vanaf de Sweelincklaan de Jac. Van Vollenhovenstraat in. Tegen het einde bevindt zich aan de linkerkant de Gershwinstraat.

Stallen, parkeren en meer
Bezoekers kunnen gratis hun fietsen stallen in het rek bij onze voordeur en auto’s parkeren op en voor het terrein. Als wij aanwezig zijn, staat ons schoolbord buiten bij de voordeur. Rechts naast de voordeur hangt onze bel.